Bloom

Now that high school is over, Ari is dying to move to the big city with his ultra-hip band—if he can just persuade his dad to let him quit his job at their struggling family bakery. Though he loved working there as a kid, Ari cannot fathom a life wasting away over rising dough and hot ovens. But while interviewing candidates for his replacement, Ari meets Hector, an easygoing guy who loves baking as much as Ari wants to escape it. As they become closer over batches of bread, love is ready to bloom . . . that is, if Ari doesn’t ruin everything.

Jag tyckte verkligen om tecknarstilen i den här boken. Allt går i blågröna toner. Det är en gullig historia med komplikationer både inom familjen, mellan Aris kompisgäng/band och med Hector.

Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads. Kevin Panetta är författaren och Savanna Ganucheau är illustratör.

One thought on “Bloom

  1. […] Bloom – Kevin Panetta & Savanna Ganucheau (2019) 15/12 368s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *