Redemption Point

Redemption Point (inbunden)

När den före detta poliskomissarien Ted Conkaffey blir oskyldigt anklagad för att ha fört bort en tonårsflicka hoppas han att Crimson Lake, en stad tätt omslingrad av regnskogen i Queensland, är den perfekta platsen att försvinna till.

Men det visar sig snart att han inte är skyddad någonstans på jorden från flickans otröstliga far. Dale Bingley har en brutal och noga uträknad hämndplan, och om Ted inte hjälper till med sökandet efter den verkliga förövaren är det han som står först på tur.

Samtidigt, på det klibbiga, öltäckta golvet i ett skjul vid vägrenen, ligger två unga bartendrar döda. Under mordutredningens gång kallas Ted och hans osannolika bundsförvant Amanda Pharrell in för att assistera.

Medan Ted kämpar för att rentvå sitt namn dras han och Amanda allt längre in i ett ondsint spel – och strävan efter återupprättelse kan komma att kosta dem livet.

En riktigt bra uppföljare till Crimson Lake. Gillar verkligen både Ted och Amanda fast hon borde nog ha fått någon diagnos eller två.
Spännande, mörk men ändå med en hel del humor.

Författaren heter Candice Fox och boken fick fyra stjärnor på Goodreads. Nästa bok i serien heter Gone By Midnight och den har inte översatts till svenska än.

 

One thought on “Redemption Point

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *