Love is a Revolution

När Nala Robertson motvilligt går med på att hänga med på en open mic-kväll på sin kusin-syster-bästis födelsedag, faller hon handlöst för MC:n Tye Brown.  Han är perfekt på alla sätt förutom att han är en aktivist och tänker tillbringa hela sommaren med att arrangera olika events i deras område istället när Nala hellre vill kolla på film och prova de nya glassorterna. Nala råkar säga några ”små” lögner för att ha mer gemensamt med honom. Men när de tillbringar mer och mer tid med varandra och lär känna varandra blir det svårare och svårare att hålla reda på lögnerna. Nala trasslar in sig ännu mer i sina lögner samtidigt som hon blir kär i Tye på riktigt. Hon upptäcker att kärlek är svårt men att det är ännu svårare att älska sig själv.

Nala bor hos sin kusin som också är mer som en syster och hennes bästa vän. Hon flyttade dit när det blev krånglligt mellan henne och hennes mamma.
I bokens början är Nala en riktigt självupptagen tjej. Det är inte lätt att tycka om henne. Men ju mer en lär känna henne förstår en hur hon fungerar. Hon utvecklas verkligen som karaktär från bokens början till slut.

Jag gillade verkligen boken och gav den fyra stjärnor på Goodreads. Författaren heter Renée Watson. Jag kommer att läsa fler böcker av författaren.

2 thoughts on “Love is a Revolution

  1. […] Love Is A Revolution – Renée Watson (2021) 19-20/3 304s (egen) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *