En annan tid

Jack Reacher planerar att följa höstsolen på en storslagen roadtrip genom USA, från Maine till Kalifornien. Han kommer inte långt. På en landsväg djupt inne i New Englands skogar ser han en skylt som leder till en plats han aldrig har varit på – staden där hans pappa är uppvuxen. Han bestämmer sig för att göra en avstickare dit. I stadshuset morgonen därpå frågar Reacher var hans gamla familjehem ligger. Han får då höra att ingen vid namn Reacher någonsin har bott i staden. Reacher vet att hans far aldrig återvände till sin hemstad. Nu är frågan om han var där över huvud taget.

En riktigt spännande historia om Reachers pappa. Vem var han egentligen? Ljög han om allt och varför kunde han inte hålla reda på när han fyllde år?
Det är också en sidohistoria om ett ungt par som hamnar på ett motell mitt ute i skogen efter att deras bil har gått sönder. Allt verkar bra i början men snart märker de att de inte kan ta sig därifrån och att de unga killarna som driver motellet tänker tvinga dem att vara med i en lek på liv och död då de jagas genom skogen i mörkret med endast en ficklampa som vapen. Som tur är dyker Reacher upp…

Reacher är oövervinnlig som vanligt, kvinnorna faller som furor och han är hjälten hela dagen. En underhållande och lättläst bok. En vet vad en får med Reacherböcker. Detta är del 23 i serien. Jag hade missat att läsa denna och del 22 Midnattslinjen innan jag läste Blue Moon som var del 24. Ingen större skada skedd men misstaget måste ju åtgärdas.

Boken lästes under Påskutmaning 2021 som Mias bokhörna höll i.

One thought on “En annan tid

  1. […] En annan tid (Jack Reacher #23) – Lee Child (2019) 4/4 395s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *