Den lilla blomsterhandeln vid havet

Poppy Carmichael hade aldrig kunnat tro att hon skulle bli florist. Men när hon ärver sin mormors blomsterhandel på den vackra cornwallska kusten har hon inget annat val än att återvända till den pittoreska kuststaden St Felix där hon tillbringade en stor del av sin barndom.

Poppy är fast besluten att göra sitt yttersta för sin älskade mormors skull, men att komma tillbaka till St Felix väcker många svåra minnen till liv. När hon lär känna den lokala blomsterodlaren Jake, en ung änkling med två tonårsbarn, vill hon först bara fly därifrån. Men med hjälp av fler nyfunna vänner och med kärleken blomstrande börjar Poppy sakta men säkert upptäcka vad som är så speciellt med den lilla blomsterhandeln vid havet.

En riktig bladvändare som jag läste ut på en dag. Den var mysig med en hel del mörker. Poppy är en krånglig ”hjältinna” som gör det väldigt svårt för sig själv. Jag gillade hennes vänskap med Amber och hennes kärleksbekymmer.

Men tråden med den onda Caroline Harrington kändes lite väl långsökt och otrolig. Det blev lite löjligt.

Boken är skriven av Ali McNamara och det är den första i en serie. Jag läser gärna vidare i serien. Den här fick fyra stjärnor på Goodreads. Boken var med i en den senaste I Lav Lit-boxen.

One thought on “Den lilla blomsterhandeln vid havet

  1. […] Den lilla blomsterhandeln vid havet – Ali McNamara (2021) 25/4 420s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *