Skuggor över Jorvik

Vännerna Anne, Lisa, Alex och Linda är de fyra Ödesryttarna. Tillsammans med sina hästar försvarar de ön Jorvik mot ondska. Så säger i alla fall legenderna. Men vad händer när livet bortom Jorvik kallar?

Under sommaren har vännerna gått skilda vägar och när de ses igen är inget som förut. Alla utom Alex verkar tvivla på deras uppdrag som Ödesryttare. Lisa drömmer om ett enklare liv i Texas och Linda kan inte sluta tänka på universitetet i Oxford. Och Anne bär på en hemlighet som hon inte vågar berätta för någon – inte ens för sina ödesryttarsystrar …

De trodde att de kunde andas ut – men den här gången möter Anne, Lisa, Linda och Alex en fiende som kommer att vända upp och ner på allt som de har lärt sig om att vara Ödesryttare.

Från trygga stallmiljöer till okända parallella verkligheter tar ”Skuggor över Jorvik” med oss på ett spännande, läskigt och magiskt äventyr där verkligen allt kan hända.

Detta är en andra trilogi om Ödesryttarna på Jorvik. Den känns ganska mycket mörkare än den första trilogin. Det är spännande och den slutar verkligen med en cliffhanger.
Den visar också på att tjejerna måste kommunicera med varandra. det blir många missförstånd som enkelt hade kunnat undvikas.

Boken fick fyra stjärnor på Goodreads. Helena Dahlgren är författare till serien som är baserad på onlinespelet Star Stable. Star Stable har tydligen 500 000 aktiva spelare per månad.

3 thoughts on “Skuggor över Jorvik

  1. […] Skuggor över Jorvik (Trilogi 2 #1) – Helena Dahlgren (2021) 1/7 193 (egen) […]

  2. […] Skuggor över Jorvik (Trilogi 2 #1) – Helena Dahlgren (2021) 1/7 193 (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *