Tisdagstrion: En bok i varje färg

Den här veckan är temat för tisdagstrion ”En bok i varje färg ”.

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk hos Ugglan & Boken så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.

Jag valde tre böcker som jag vill läsa och som har fina färger. Den första har jag lånat av en kollega, den andra från biblioteket och den tredje köpte jag på The English Bookshop på semestern.

 1. Jag ser dig – Mari Ljungstedt Den femtonde delen i Knutas-serien. Vill läsa vidare i serien.
 2. Att överleva en sommar – Camilla Prell-Weichl Har sett den på olika bookstagrams och bloggar. Vet inte riktigt vad den handlar om.
 3. Anne of Manhattan – Brina Starler Är en modern version av Anne på Grönkulla som utspelar sig i New York City i nutid. Jag älskar Anne på Grönkulla och de andra böckerna i serien så den här måste jag läsa!

 

7 thoughts on “Tisdagstrion: En bok i varje färg

 1. Tre nya titlar, intressanta omslag.

 2. Robert W skriver:

  15:e delen i en serie? Låter lite mastigt 😉

 3. Scylla skriver:

  Att överleva en sommar är jag lite nyfiken på. Anne på Grönkulla lyssnade jag på för inte så länge sedan, men den här hade jag inte ens hört talas om.

 4. Monika skriver:

  Jag har bara kommit till tolfte delen i serien om Knutas. Den trettonde står också i hyllan, så den kommer i alla fall att bli läst. Sedan vet jag faktiskt inte om jag kommer att fortsätta med den.

 5. Ugglanoboken skriver:

  Jag har läst en novellsamling av Camilla Prell-Weichl som jag verkligen gillade, så den här blir jag nyfiken på. Tack för tips!

 6. Åsa skriver:

  Inte läst någon av dessa tre, tack för tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *