Gröna, sköna vårvindar

Välkommen tillbaka till Bullholmen – där vårkänslorna blandas med ett olöst mysterium från det förflutna.

Det är maj och kriminalreporter Cilla Storm trivs med livet, även om hon är osäker på vad nästa steg för henne och pojkvännen Adam är. Bästisen Zacke är det dock värre med, han har tillfälligt separerat från Jonathan och får låna Cillas kolonistuga på Bullholmen för att vila upp sig.

På samma ö befinner sig mat- och vinprofilen Julia som håller på att färdigställa sin bok. Men en kväll när hon ser över till grannhuset på andra sidan viken blir hon vittne till något hemskt. Något som visar sig ha rötter i ett femtio år gammalt, olöst mord…

Det här är den fjärde boken om journalisten Cilla Storm. Även denna gång utspelar sig en stor del av handlingen på den fiktiva ön Bullholmen.
Allt startar med ett 50 år gammalt mord som visar sig ligga bakom saker som händer nu.

Zacke kliver fram som en huvudperson i den här boken. Han har det inte lätt med separationen från sambon Jonathan. Speciellt inte när det är hans eget fel..
Boken är underhållande och mysig, men här räcker det inte hela vägen fram för mig.

Boken fick två stjärnor på Goodreads. Jag växlade mellan att läsa och lyssna på boken genom Storytel. Författaren heter Christoffer Holst. Jag har läst de tidigare böckerna i serien och Solsken och Parmesan.

  1. Söta, röda sommardrömmar
  2. Blå, blå höstvågor
  3. Kalla, vita vinternätter
  4. Gröna, sköna vårvindar

One thought on “Gröna, sköna vårvindar

  1. […] Gröna, sköna vårvindar (Cilla Storm #4) – Christoffer Holst (2021) 20-23/10  303s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *