En smakebit på søndag: Tolv hundar i juletid

En smakebit på søndag

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger håller i. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Jag har varit sjukskriven under hela veckan med gallstensanfall. Eller i onsdags blev min gallblåsa bortopererad och en sten som fastnat i gallgången plockades bort. I torsdags fick jag komma hem och nu börjar jag känna mig bättre. Väldigt öm och seg , men ändå mycket bättre. Det är meningen att jag ska vara sjukskriven under hela nästa vecka med.

Jag har hunnit läsa Nattens drottning, The Hidden Staircase (den andra Nancy Drew/Kitty Drew), Everdark och Grimmen.

Idag har jag varit och firat Theo som fyllde 8 år. Sen har jag fått fram lite julsaker/adventssaker trots att vi har saker överallt. Dagens middag blev sushi.

Denna veckas smakbit kommer från Tolv hundar i juletid av Lizzie Shane, från sidan 7:

Invånarna i Pine Hollow tänkte på sin stad i Vermont som praktiskt taget perfekt. Som Mary Poppins. Och det var väl charmigt – om du inte satt i stadsfullmäktige och hade ansvar för att allt fortsatte vara perfekt. Efter att i två års tid ha lyssnat på varenda klagomål tyckte Ben West att han måste ha sonat varje eventuell synd han begått i ett tidigare liv.
Och julen..julen var värst.

6 thoughts on “En smakebit på søndag: Tolv hundar i juletid

 1. Lottens bokblogg skriver:

  Den boken lät lockande, gillade tonen i smakbiten.
  Usch, gallstensanfall är hemskt!

 2. Toppen om du nu mår bättre, sushi är gott, vi har tre födelsedagar i december, tack för smakbiten.

 3. Bokdamen skriver:

  Skönt att du börjat känna dig bättre. Tack för smakbiten.

 4. Paula skriver:

  Jag håller med honom: Julen är värst…
  Så bra att gallsten och gallblåsa nu är borta, och du är på bättringsvägen.
  Tack för smakbit/krya på dig

 5. Robert W skriver:

  Oj, klarar man sig utan gallblåsa?

  En praktiskt taget perfekt stad? Nä, det existerar nog inte.

 6. Monika skriver:

  Tycker mig ha sett den här boken i mitt flöde. Jag hoppas hinna med någon julbok i år, men vi får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *