City of Ghosts

Ända sedan Cass nästan druknade (okej , hon drunkanade faktiskt men hon gillar inte att tänka på det) , kan hon dra ifrån slöjan som skiljer de levandes värld ifrån de dödas,  och kliva in i andarnas värld. Hennes bästa vän är faktiskt ett spöke. Så saker och ting är redan ganska underliga. Men de kommer att bli ännu underligare. När Cass föräldrar börjar vara programledare för en tv-show om världens mest hemsökta ställen, får hela familjen åka till Edinburgh, Skottland. Här är slotten och de hemliga gångarna fulla med rastlösa vålnader. Så när Cass möter en flicka som delar samma ”gåva” som henne själv, inser Cass att hon har mycket att lära sig om slöjan och sig själv. Och hon måste lära sig det fort. Spökstaden är farligare än hon någonsin trott.

En helt otroligt välskriven, engagerande, rolig och sorglig bok. Victoria Schwab är en mästare. Jag gav boken fem stjärnor på Goodreads. det är så synd att boke inte är översatt till svenska.

Boken riktar sig främst till åldersgruppen 9-12 år.

Jag läste boken under Belivathon som How to Train Your Gavin håller i.

 

One thought on “City of Ghosts

  1. […] City of Ghosts (Cassidy Blake #1) – Victoria Schwab (2018) 28/11 272s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *