Tolv veckor med dig

Linnea har alltid gjort vad hon själv vill. På dagarna jobbar hon för en välgörenhetsorganisation och på kvällarna dejtar hon killar i 20 årsåldern på Tinder. Hon och killarna är lika ointresserade av att binda sig.
Jacob är affärsjurist på en prestigefylld byrå och har siktet inställt på att bli delägare innan han fyller 40 år. Han är 39 år nu så det brinner lite i lnutarna om han ska lyckas med planen.

Så träffas Linnea och Jacob på ett bröllop som ingen av dem ville gå på egentligen. De har ett fantastiskt one night stand
och det är meningen att det ska sluta där. Men så upptäcker Linnea att hon är gravid. Först tänker hon bara göra abort direkt men hon vill berätta för Jacob.

De träffas och kommer överens om en smågalen (helgalen?) plan. Att flytta ihop och ta reda på om de vill bli föräldrar tillsammans. Under tiden bestämmer de sig för att säga att de är ett par. Men paret har väldigt olika bakgrunder och har sina hemligheter.
Det blir en annorlunda sommar med överraskningar för dem båda. Allt ställs på sin spets under Mallorcaresan som Jacob åker med varje år med sina kompisar. Nu följer Linnea med eftersom hon ändå skulle dir för sin bästa väns bröllop.

Boken är lättläst och underhållande. Jag gillar Linnea fast hon är ganska barnslig ibland. Jag förstår inte heller varför hon jobbar för sitt ex flickvän.

Boken är skriven av Johanna Schreiber och fick tre stjärnor på Goodreads.

2 thoughts on “Tolv veckor med dig

  1. […] Tolv veckor med dig – Johanna Schreiber (2020) 23-25/4 334s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *