The Enforcer Enigma

Judd har gått från flock till flock i hela sitt liv, i jakt på vargar (varulvar) som accepterar honom för den han är och någon att älska. Nu tror han att han äntligen ha funnit rätt flock och rätt man.

Colin har aldrig varit accepterad av sin familj på grund av att han är gay och en nörd. Colin har aldrig passat in med varulvarna fast han själv är en. Han vet inte hur han ska reagera när Judd börjar uppvakta honom.

Allt blir ännu snurrigare när hans mamma den kända countrystjärnan Lexie dyker upp och kräver att få anlita varulvsflockens vaktbolag som livvakter. Hon som bara försvann från Colin och brodern Kevin.
Dessutom är selkiemaffian och

Kan Judd skydda Colin och samtidigt bevisa sin kärlek? Kan Colin ta reda på varfören massa fientliga skepnadsskiftare dyker upp på hans kafé. Och var kommer guldglittret från?

Det är alldeles för många och för grova sexscener. Jag gillar inte heller att Judd kallar Colin för pojken. Det blir lite obehagligt. Den här boken är den svagaste i San Andreas Shifters. Jag gav den två stjärnor.
Författaren heter G.L. Carriger, Gail Carriger.

 

One thought on “The Enforcer Enigma

  1. […] The Enforcer Enigma (San Andreas Shifters #3) – G.L. Carriger (2020) 17/4-7/5  286s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *