Grissly

En känd influencer hittas dumpad i en container, knivhuggen i bröstet och iförd en Gucciträningsoverall. Liket har en exklusiv klocka på sig, och det är tydligt att det inte handlar om ett rån. Varför vill någon mörda en influencer? Zack Herry, Deniz och de andra i gruppen vid Särskilda enheten förstår direkt att det här bara är början. Början på ett spel där man inte vet vem som är marionett, och vem som har den egentliga makten. Där ytlighet och gränslöshet förstör liv. 

Om detta varit den första delen i serien så hade jag aldrig läst vidare. Blev så besviken på boken. Jag brukade sluka de här böckerna men denna läste jag under tio dagar. Jag fick inte alls samma känsla för karaktärerna. Jag kände nästan inte igen dem. De var mer skuggor av sig själva. Eller karikatyrer.
Boken var väldigt kort också med 277 sidor.
Det är egentligen en intressant story med influencers som är beredda att göra nästan vad som helst och vad som händer med de som inte lyckas. Hur illa det kan gå. Men det blev aldrig något riktigt djup eller driv i berättelsen.

Boken fick två stjärnor på Goodreads. Jag kommer säkert läsa vidare i serien. Det är väl bara två delar kvar nu? Mons Kallentoft äär författare.

De tidigare delarna i serien heter:

  1. Zack (med Markus Lutteman
  2. Leon (med Lutteman
  3. Bambi (med Markus Lutteman)
  4. Heroine (med Markus Lutteman)
  5. Falco (med Anna Karolina)
  6. Albino (med Anna Karolina)
  7. Olympia
  8. Grissly

One thought on “Grissly

  1. […] Grissly (Zackserien #8) – Mon Kallentoft (2022) 8-17/5 277s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *