Tisdagstrion: Gult & blått på bokomslagen

Den här veckan är temat för tisdagstrion ”Gult & blått bokomslagen

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk hos Ugglan & Boken så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.

  1. Bones of the Hills – Conn Iggulden Den tredje delen i Conqueror-serien (Erövraren-serien) om Genghis Khan (Djingis Khan) och hans ätt. Kan verkligen rekommendera serien.
  2. Amina’s Song – Hena Khan Amina har varit på besök till sitt hemland Pakistan under sommarlovet. Hon vill berätta om allt hon uplevt men hennes vänner är inte speciellt intresserade. När hon väljer att göra ett arbete om Malala Yousafzai väljer alla att fokusera på de hemska delarna. Hur ska hon kunna visa dem de vackra delarna av Pakistan?
  3. Dödligt arv – Rachel Rhys London 1948. Eve Forrester är fast i ett kärlekslöst äktenskap, i ett trist hus i en ännu tråkigare förort. Men en dag får hon ett brev från en advokat med besked om att hon har fått ett arv av en välbärgad mystisk främling. För att få veta mer reser Eve till franska rivieran och väl framme visar sig arvet bestå av en underbar blekrosa villa med spektakulär utsikt över Medelhavet. Allt känns som en dröm som gått i uppfyllelse.
    Men så börjar obehagliga saker hända…

8 thoughts on “Tisdagstrion: Gult & blått på bokomslagen

  1. Amanda skriver:

    Tack för boktips! inte läst någon men dödligt arv blir jag intresserad av och ska kolla upp 🙂

  2. Amina’s Song låter bra!

  3. Snygga omslag, inte läst dessa.

  4. A ROOM OF MY OWN skriver:

    fina blågula böcker som jag inte kände till. Conn Igguldens serie om Djingis Khan kände jag till och har stor lust att läsa. men jag visste inte att del 3 hade den här titeln

  5. Monika skriver:

    Tycker mig känna igen Rachel Rhys, men läst henne har jag inte.

  6. Mösstanten skriver:

    Tre böcker som jag inte har läst. Tack för tips!

  7. C.R.M. Nilsson skriver:

    Okända titlar för min del.

  8. Åsa skriver:

    Fina blågula omslag, inte läst någon av dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *