Witch You Well

Cendrine “Cen” West har en spännande hemlighet. . .

Cen är en journalist som härstammar från en släkt med starka häxor som bott i den lilla staden  Westwick Corners i generationer. Men, Cen är en häxa som längtar efter ett vanligt liv, och som familjens svarta får, vill hon inte ens fuska med krafte… till hennes moster Pearls bestörtning.

Så blir en besökande miljardär mördad på Cens familjs mysiga motell bara dagar före Cens  bröllop med hennes ”normala” fästman som också är stadens borgmästare. Tyvärr pekar alla bevis på Cens moster Pearl. (Pearl är som en grandma Mazur från Stephanie Plumböckerna. Men jag förstår inte varför hon ska verka så gammal.  )
Cen är tvungen att använda sig av magi för att bevisa  sin mosters oskuld. Men hennes undersökning ger inga svar utan mer frågor. Det verkar som att det är något övernaturligt inblandat, och hennes fästman har en oroväckande hemlighet.

Cen vänder sig till stadens nya sexiga sheriff Tyler Gates för att få hjälp. Men det leder bara till fler bekymmer när  hon upptäcker att hon har känslor för honom. Men är det bara bröllopsnerver?

Boken var småmysig och ganska rolig. Det är som en Stephanie Plum-bok fast med häxor, men lite sämre. Jag förstår inte riktigt varför Cen och borgmästaren är ett par. Eller jag förstår varför han ville ha henne men inte varför hon vill ha honom.

Jag lyssnade på boken genom Storytel med Petrea Burchard som uppläsare.

Boken fick tre stjärnor på Storygraph. Författaren heter Colleen Cross. Jag tror inte att jag kommer läsa vidare i serien som heter Westwick Witches Cozy Mysteries. De andra delarna i serien heter:

  1. Witch You Well
  2. Rags to Witches
  3. Witch And Famous
  4. Christmas Witch List
  5. Witching Hour Dead
  6. Witching For Love on Valentine’s Day

2 thoughts on “Witch You Well

  1. […] Witch You Well (Westwick Witches #1) – Colleen Cross (2016) 2/10  216s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *