Bröllop på Hedgehog Hollow

Livet på Hedgehog Hollow är aldrig tråkigt, men efter en kaotisk tid hoppas Samantha att tillvaron ska bli lite lugnare framöver. Hon ska äntligen gifta sig med sitt livs kärlek, Josh, och allt borde vara frid och fröjd. Men då inträffar katastrofen. Samantha upptäcker att räddningscentrets bankkonto har blivit länsat. Vem skulle göra något sådant, och varför? Hedgehog Hollows framtid är plötsligt hotad och bröllopsplaneringen hamnar i skymundan.

Phoebe vill desperat undfly sin familj, som hon vet ligger bakom alla hemska attentat mot Samanthas älskade räddningscenter. Kan människorna på Hedgehog Hollow ge Phoebe den nystart hon så väl behöver, eller kommer hennes familjs hemligheter att sätta käppar i hjulet?

Det handlar väldigt mycket om Phoebe i den här boken. Hon har verkligen en fruktansvärd uppväxt. Men jag tycker att alla karaktärer runt henne skildras så endimensionellt. Nästan alla är hemska människor. De är Disney-evil, ni vet när man är ond helt utan anledning och inte har någon personlighet förutom att vara just ond.

Vi får ser en utveckling av förhållandet mellan Sam och hennes mamma. Kanske finns det en chans till försoning. Sams kusin Chloe är fortfarande väldigt självcentrerad. Jag har så svårt för henne.

Det bästa är att läsa om vad som händer på Hedgehog Hollow och om Sam och Josh.  Alla gulliga igelkottar!
Boken fick tre stjärnor på Storygraph. Författaren heter Jessica Redland

Bröllop på Hedgehog Hollow är den fjärde delen i Hedgehog Hollow-serien. Den femte delen Jaga drömmar på Hedgehog Hollow kommer ut den tolfte april. Sedan kommer en julbok också som är del sex.

De andra delarna i serien heter:

  • Kärlek på Hedgehog Hollow
  • Nya gäster på Hedgehog Hollow
  • Familjehemligheter på Hedgehog Hollow
  • Bröllop på Hedgehog Hollow
  • Jaga drömmar på Hedgehog Hollow (12/4 -24)

One thought on “Bröllop på Hedgehog Hollow

  1. […] Bröllop på Hedgehog Hollow (Hedgehog Hollow #4) – Jessica Redland (2023) 22-23/10  473s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *