En smakebit på søndag: Verity

En smakebit på søndag

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger  håller i. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Jag har bara jobbat måndag och torsdag den här veckan eftersom det är höstlov/läslov för mina elever. Jag tog med en massa läseböcker som jag plastade in. Så det gjorde jag på tisdagkväll medan jag lyssnade klart på Skriften i vattnet av John Ajvide Lindqvist. Jag kommer inte att fortsätta med serien.
På onsdagen tog jag bussen upp till mina föräldrar och var där till på fredag nä jag tog tåget hem igen. Theo och Thor var också där så jag har spelat Roblox, sett på teve, spelat inne-fotboll med en innebandyboll m.m.  Tyvärr har vädret varit riktigt dåligt hela lovet med regn hela tiden.

I helgen har jag mest läst Kingdom of Ash av Sarah J. Maas så nu har jag äntligen avslutat serien. Det var ett riktigt bra slut, lite för långdraget och ordrikt (som alltid) men väldigt passande.
Jag har också myst en massa med Sixten och Björne.

Idag ska jag städa lite men annars blir det nog en hel del läsning. Denna veckas smakbiten kommer från Verity av Colleen Hoover, från sidan 1:

I hear the crack of his skull before the spattering of blood reaches me. 
I gasp and take a quick step back on to the sidewalk. One of my heels doesn’t clear the curb, so I grip the pole of No Parking sign to steady myself.
The man was in front of me a matter of seconds ago. We were standing in a crowd of people waiting for the crosswalk light to illuminate when he stepped into the street prematurely, resulting in a run-in with a truck. I lunged forward in an attempt to stop him – gasping at nothing when he went down.. I closed my eyes before his head went under the tire, but I heard it pop like a cork of a champagne bottle.

7 thoughts on “En smakebit på søndag: Verity

 1. låter som helt ok läslov, tack för smakbiten.

 2. Monika skriver:

  Colleen Hoover är jag mycket nyfiken på och jag har faktiskt köpt på mig en av hennes böcker. Ska bara läsa den också.

 3. Bokdivisionen skriver:

  Jag har inte läst något av Hoover men hon är ju väldigt hypad!

 4. Lottens Bokblogg skriver:

  Obehaglig smakbit. Jag har läst en bok av henne och funderar på att läsa något mer.

 5. Sara Pepparkaka skriver:

  Ganska grafisk början på den boken..

 6. A ROOM OF MY OWN skriver:

  trevligt läslov regnet till trots verkar det som. känner igen författarnamnet men har inget läst av henne. tack för smakebiten!

 7. Paula Merio skriver:

  O huva så läskigt. Jag har inte stiftat bekantskap med Hoover men namnet syns varstans. Tack för smakbit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *