Salta tårar och söta bullar

Vendela älskar allt som hör julen till, men just i år ser hon inte fram emot högtiden. Hennes sambo har bedragit henne med deras gemensamma chef och Vendela valde att lämna både jobbet och lägenheten för att slippa vara i deras närhet. Arbetslös och hemlös tvingas hon flytta hem till sina föräldrar igen, men när hennes vän Allis erbjuder henne både extrajobb och husrum ser framtiden genast ljusare ut.

Ända sedan Kian förlorade sin fru i cancer har han bävat inför julen, som var hennes favorithögtid, men för döttrarna Amanda och Emmys skull försöker han ändå hålla liv i traditionerna. Fast med en rebellisk tonåring, en flicka som saknar sin mamma och en ny attraktiv granne ser julen ut att bli minst sagt kaotisk.

Tyvärr tyckte jag inte alls om den här boken. Jag förstår egentligen inte varför den räknas som en del i Systrarna Ljung-serien. Vendela är inte en av systrarna och inte ens en nära vän till dem. Jag tyckte inte om Vendela alls.
Jag tyckte inte om kärlekshistorian.

Boken fick 2,5 stjärnor på Storygraph. Sofia Fritzson är författare till serien.

One thought on “Salta tårar och söta bullar

  1. […] Salta tårar och söta bullar (Systrarna Ljung #4) – Sofia Fritzson (2023) 14-18/11  264s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *