Jaga drömmar på Hedgehog Hollow

Samantha har en hemlighet. Efter en underbar bröllopsresa är hon tillbaka på sitt älskade räddningscenter för igelkottar och redo att ta nästa steg i sin relation med Josh. Eller är hon verkligen det? Samantha döljer något som kan förändra allt.  

Lauren har gett upp hoppet om att någonsin hitta kärleken. För tjugosex år sedan blev hon utan minsta förklaring lämnad av sitt livs kärlek, Shaun, och två smärtsamma skilsmässor senare har hon ingen som helst lust att försöka igen. Men föga anar Lauren att det hon drömt om så länge kanske finns närmare än hon tror.

I den femte delen av Hedgehog Hollow-serien får vi främst följa Josh moster Lauren, som också var Samanthas tidigare chef. Vi vet att hon varit ensam väldigt länge men nu får vi veta mer om varför.
Det är en väldigt annorlund  historia om en äkta man som bara försvann en dag innan de skulle åka på sitt livs resa och har vägrat att prata med henne på 26 år!
Lauren har alltid varit väldigt privat och inte släppt folk nära. Men så sker stora förändringar på hennes arbete och det sätter bollen i rullning. Plötsligt anförtror hon sig åt Riley som ansvarar för verksamhetsövergången när skolan ska bli en del av Thnk Future Skills Academy. De kommer väldigt bra överens fastän han är orsaken till hennes jobbkris.

Självklart fortsätter vi att följa Samantha och hennes igelkottar. Dessutom får vi åka med på Samantha och Joshs bröllopsresa med safari i Tanzania. Men det känns som om mdet handlar om Lauren mest i den här boken.

Chloe dyker också upp och båda Samanthas föräldrar. Mamman är som tur var inte lika hemsk nu.

Boken fick fyra stjärnor på Storygraph och det ska komma en till bok i serien. Författaren heter Jessica Redland.

De andra delarna i serien heter:

  1. Kärlek på Hedgehog Hollow
  2. Nya gäster på Hedgehog Hollow
  3. Familjehemligheter på Hedgehog Hollow
  4. Bröllop på Hedgehog Hollow
  5. Jaga drömmar på Hedgehog Hollow

One thought on “Jaga drömmar på Hedgehog Hollow

  1. […] Jaga drömmar på Hedgehog Hollow (Hedgehog Hollow #5) – Jessica Redland (2024)  19-20/4  432s (egen & Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *