The Woman in Me

Britney Spears berättar för första gången sin egen historia, på sina villkor. Hennes memoarer The woman in me är en modig och berörande berättelse om frihet, berömmelse, moderskap, överlevnad, tro och hopp.

I juni 2021 lyssnade hela världen till Britney Spears när hon talade inför öppen domstol. Kraften i hennes röst – hennes sanning – gick inte att förneka, och den kom att förändra hennes liv och livet för oräkneliga andra.

Tyvärr så är den är boken inte så välskriven. Det känns rörig och repetitiv. Men det är en väldigt drabbande berättelse. Hur Britney Spears familj och speciellt pappan tog ifrån henne kontrollen över sitt liv. Hur hon blev placerad under förmyndarskap och de sa att hon var så psykskt sjuk men ändå skulle hon turnera eller göra shower i Las Vegas.
Det är hemskt att läsa hur hon blir utsatt för gaslighting och hur hon tvingas att gå med på allt för att kunna få umgänge med sina barn.

Boken är faktiskt lite för kort också. Bara 275 sidor. Jag tror den hade vunnit på att ha varit 100-150 sidor längre. Det blir lite för ytligt. Allt går väldigt fort. Det är också väldigt mycket prat om gud.Britney Spears står som författare men det är tydligen flera spökskrivare som varit med.

Den fick 3,5 stjärnor på Storygraph.

One thought on “The Woman in Me

  1. […] The Woman in Me – Britney Spears (2023) 15-19/6  275s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *