Tisdagstrion: Något mjukt i titel, handling eller på omslag

Den här veckan är temat för tisdagstrion: ”Något mjukt i titel, handling eller på omslag”

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk hos Ugglan & Boken så att vi kan klicka oss
runt och ta del av varandras tips.

Jag gjorde det lätt för mig och tog trilogin om Lara Jean och valde mjuka saker på omslaget.

 1. Täcke Till alla killar jag har gillat – Jenny HanI sitt rum har sextonåriga Lara Jean en hattask full med kärleksbrev. Det är inte kärleksbrev som hon har fått, utan som hon har skrivit själv. Hon har skrivit ett för varje kille hon har varit kär i, fem stycken totalt. I sina brev kan hon ösa ur sig alla sina känslor, men det är inte meningen att någon annan ska få se dem. Breven är bara till för henne. Men så en dag är de borta. Postade. Och alla killar som Lara Jean någonsin har gillat får reda på hur hon känner.
 2. Madrass Ps. Jag gillar dig fortfarande – Jenny Han Lara Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt, eller? Men när allting ser ut att ordna sig mellan dem händer något annat: ett filmklipp som fångat Lara Jeans allra mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp i hennes liv igen och komplicerar allting ytterligare.
 3. Matta Nu och för alltid, Lara Jean – Jenny Han Lara Jean har världens bästa sista år på high school. Och det finns så mycket kvar att se fram emot! En klassresa till New York, att gå på balen med pojkvännen och hennes pappas stundande bröllop. Sedan ska hon börja på ett närbeläget college så att hon fortfarande kan åka hem och umgås med familjen på helgerna. Livet kunde inte bli mer perfekt! Tills hon helt plötsligt får ett oväntat besked som vänder uppochner på allt.

8 thoughts on “Tisdagstrion: Något mjukt i titel, handling eller på omslag

 1. inte läst författaren, verkat läsvärt.

 2. Robert W skriver:

  Klart man måste få göra det lätt för sig ibland 😉

 3. Maria skriver:

  Till alla killar jag gillat finns som film också. De andra två är nya för mig

 4. Monika skriver:

  Läst dem har jag inte, men jag har sett åtminstone de två första som film.

 5. Mösstanten skriver:

  Att ha med något mjukt stämmer ju väl så ingen kan väl ha något emot att du presenterar en hel trilogi. Som jag inte har läst.

 6. Ugglanoboken skriver:

  Jenny Hans böcker borde jag nog prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *