Romancing Mister Bridgerton

Penelope Featherington har varit hemligt förälskad i sin bästa väns storebror så länge hon kan minnas. Hon tror sig veta allt om Colin Bridgerton – tills hon råkar avslöja hans djupaste hemlighet, som får henne att tvivla på att hon känner honom alls.

Colin själv är trött på att ses som en korkad charmör, trött på allas fixering vid skvallerskribenten lady Whistledown, som inte verkar kunna publicera ett nummer utan att nämna honom. Men när han återvänder till London efter en lång resa upptäcker han att saker faktiskt har förändrats – inte minst Penelope Featherington.

Jag tyckte verkligen om Penelopes och Colins historia. Den skiljer sig ganska mycket från Netflix-versionen. Här får han veta ganska fort att Penelope är lady Whisledown. Jag gillar också att fast han är arg på henne så problematiserar han i alla fall sitt beteende. Ser att han gör fel och varför. Det är mer än Anthony eller Benedict gjorde…

Jag lyssnade på boken med Rosalyn Landor som uppläsare. Den fick fyra stjärnor på Storygraph.

  1. The Duke and I
  2. The Viscount Who Loved Me
  3. An Offer From a Gentleman
  4. Romancing Mister Bridgerton
  5. To Sir Phillip, With Love
  6. When He Was Wicked
  7. It’s In  His Kiss
  8. On the Way to the Wedding

One thought on “Romancing Mister Bridgerton

  1. […] Romancing Mister Bridgerton (Bridgerton #4)  – Julia Quinn (2002) 22-30/6  418s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *