Alex Schulman

Alex Schulmans andra roman har den långa titeln Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött.

Den här boken tar sin början när Alex flyttar isär från den kvinnan som varit hans flickvän de snaste sex åren (Katrin Zytomierska). Han träffar Hanna Widell och faller handlöst för henne. Han är så kär och hon känner samma sak. Boken handlar om det omtumlande året efter hans separation.  Allt går väldigt snabbt. Han och Hanna blir förälskade och sex veckor efter de blivit ihop är hon gravid.  Han säger att hon inte bara ändrade hans liv utan också gjorde honom till en bättre människa.
När hon ber honom beskriva hur det är att vara tillsammans med henne så säger han att det känns som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Vackert va? Fast ganska stulet..:)

Jag tycker mycket om Alex Schulmans sätt att skriva. Varje kapitel börjart.ex.  med  ”Det är den (och så dagens datum). Han skriver så utlämnande om sig själv. Och som i hans förra roman Skynda att älska (som jag älskade) får man en helt annan bild av honom än skandalbloggaren Alex Schulman.

Boken är kort 198 sidor och är en bok man vill sträckläsa. Den går liksom inte att lägga ifrån sig. Jag tycker att Skynda att älska var ännu bättre men den här kommer inte långt efter.

0 thoughts on “Alex Schulman

  1. […] Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött – … maj 198s (bibliotek)♥ Possibly related posts: (automatically generated)Tandvärk..Busy week!Nemi! […]

  2. […] Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött – … […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *