Ångest

20120606-105843.jpg
Mino är 23 år och på kollisionskurs med hela världen. Hennes pojkvän Isak har dumpat henne via kassettband och kvar i den skitiga lägenheten på Söderfinns bara tystnad. Mino är trött på sig själv, trött på livet,trött på att ingenting någonsin fungerar som det ska. Det känns som om hon har ett hål i huvudet där alla fina och intelligenta tankar rinner ut likt finkornig sand , medan de hemska och fula stannar kvar eftersom de är så stora som jordkokor. För att komma undan Stockholm och Isak sticker Minou till Spanien . Kanske ska hon kunna hitta en mening med allihop där, eller åtminstone komma på ett sätt att vakna utan minnesluckor från kvällen före .


Boken väcker verkligen obehagskänslor hos mig. Det är absolut ingen feel goodbok. Minou mår skit men beror det bara på Isak?
Hon är riktigt destruktiv.
Boken är författaren Jenny Jägerfelds debutroman och jag har läst Här ligger jag och blöder. Av henne förut.

2 thoughts on “Ångest

  1. […] Hål i huvudet – Jenny Jägerfeld juni 302s (biblioteket) Like this:LikeBe the first to like this post. […]

  2. […] Hål i huvudet – Jenny Jägerfeld […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *