Plats

IMG_4711[1]

Hon är en alldeles vanlig kvinna med kontorsarbete och man och ett vuxet barn som har hamnat i ett tillstånd där allt börjar kännas främmande. Vardagliga möten och situationer känns konstiga och påträngande. Så en dag lämnar hon hem och arbete och barrikaderar sig i en lånad lägenhet där hon skär av förbindelsen med omvärlden. Slänger mobiltelefon och dator.

Och så skaffar hon en hund.

Nu är det bara hon och hunden.

Jag tyckte inte alls om den här boken. Den är rent utsagt äcklig till och med. Djursex är inte okej. Kvinnan i boken är bara avstängd. Hon flyr från allt istället för att göra något. Boken blev bara utläst för att den var så kort, bara 135 sidor med lite text på varje sida.

Jag älskar Pija Lindenbaum som barnförfattare men det här var inget för mig.

Boken lästes under Läs-a-lot julen 2013.

0 thoughts on “Plats

  1. […] Plats – Pija Lindenbaum 27/12  135s (bibliotek) […]

  2. […] Plats – Pija Lindenbaum […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.