Borttappade böcker…

Jag beställde ju sju böcker från The Book Depository den 3:e mars. Jag har aldrig haft problem med att få mina böcker från dem. Men den här gången har något gått fel. De böcker jag beställde var:

  • Cinder av Marissa Meyer
  • Scarlet av Marissa Meyer
  • Cress av Marissa Meyer
  • At Grave’s End – Jeaniene Frost
  • Destined For An Early Grave – Jeaniene Frost
  • This Side Of The Grave – Jeaniene Frost
  • One Grave At A Time – Jeaniene Frost

Men Cress och At Grave’s End har inte dykt upp fast de var skickade samtidigt som de andra. Irriterande… Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst och de tyckte jag skulle kolla med my local sorting office, men det funkar ju inte riktigt så här. Coop har den inte kan jag säga. Vi får se om jag får några böcker.

Är det någon annan som haft samma problem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *