Two in One

Eftersom jag tagit alltför lång tid på mig att skriva om de böcker jag läst så sår jag ihop två i samma inlägg. Båda böckerna ingår nämligen i Night Huntress-serien av Jeaniene Frost. Here goes:

20140407-062021.jpg

Cat borde vara lycklig. Hon och Bones jobbar tillsammans för att skydda mänskligheten mot de vampyrer som vägrar anpassa sig. Alla känner till The Reaper (Cat) och det blir allt svårare att hitta en förklädnad som fungerar. Hon är helt enkelt för känd och utgör ett hot mot sitt eget team.

Det kommer lönnmördare efter henne hela tiden. Det visar sig snart vem som hyr dem. Det är hennes egen pappa. Men det ligger mer bakom. En uråldrig egyptisk vampyr(inna) som hatar Bones är den verkliga boven. Tyvärr är det inte så lätt att döda henne. Hon är över 2000 år och är Bones grandsire (typ hans skapares skapare) Mencheres fru.

Det blir vampyrkrig, zombies och tårar. Men en hel del kärlek, skratt och sex också. Min absoluta favorit Vlad dyker upp. Vlad!

IMG_5133[1]

 

Cat och Bones har varit ett par i sex år. De är inte gifta men de har svurit varandra evig trohet typ genom ett blood bound. Men Cat har börjat ha hemska mardrömmar där hon jagas av något. Någon säger sig vara hennes verkliga make. Det visar sig vara en annan vampyr som kallar sig Gregor. Han påstår att han och Cat (eller Catherine som han kallar henne) ingick ett blood bound för en massa år sedan. Om så är fallet är hon Gregors fru och inte Bones. Tyvärr kan Gregor ta människor genom deras mardrömmar. Cat får inte somna helt enkelt!

Men Bones och Mencheres vet mer än de har berättat för henne. De har mer eller mindre ljugit för henne om allt! Allt för att skydda henne.

Jag blir så jäkla trött på Bones i den här boken. Vilken jäkla idiot! Här ska skyddas till varje pris men om Cat skyddar honom så blir han sårad och tror att hon inte ser honom som en riktig man. Han får ha hemligheter och springa runt med andra tjejer men han litar tydligen inte ett dugg på henne.

Han börjar likna en potentiell hustrumisshandlare mer och mer. Jag är inte ett fan av hans fasoner längre. Det blir för mycket.

Som tur är så är Vlad med i den här boken också. Mmmm Vlad!

Boken är riktigt rolig också. Eller vad sägs om: ” Uh, guys… Why do I still have a heartbeat?” Det blir riktigt intressant efter det.

0 thoughts on “Two in One

  1. […] At Grave’s End – Jeaniene Frost 7-9/4 342 s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *