Aristocats

IMG_6216[1]

Den här boken fick jag av en kompis för säkert 10 år sedan när jag var sjuk. Alla som sett Aristocats vet vad boken handlar om. Det handlar om katter. Duchess bor hos den gamla damen Madame Bonfamille tilsammans med sina barn Marie, Toulouse och Berlioz. När betjänten Edgar får höra att katterna kommer att ärva Madame Bonfamilles förmögenhet så söver han dem och tar ut dem på landet är han dumpar dem. Som tur är finns vildkatten Thomas O´Malley där för att hjälpa familjen att ta sig tillbaka till Madame Bonfamille. Det blir ett riktigt äventyr.

Jag blev så sugen på att se Aristocats nu.

Boken läste jag som min bok jag fått i XmasbooktubeAhon.

One thought on “Aristocats

  1. […] Aristocats 21/12  95s  (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *