En mästare!

IMG_6277[1]

Jag har tidigare läst Oceanen vid vägens slut av Neil Gaiman och älskade den. Nu har jag läst The Graveyard Book. En helt magisk bok om den lilla pojken Bod (Nobody) som växer upp på en kyrkogård efter att hans familj mördats. Han växer upp skyddad av kyrkogårdens innevånare, och adopteras av spökena.

Men den onde mannen som mördade hans familj slutar aldrig att leta efter honom.

En helt underbar bok. En bok som mina elever skulle älska, men den finns väl inte på svenska? Jag älskar Gaimans sätt att skriva. Boken skulle verkligen passa som animerad film. Helst gjord av Tim Burton och med Johnny Depp i rollen som Silas.

Jag kommer absolut att läsa fler böcker av Neil Gaiman.

0 thoughts on “En mästare!

  1. […] The Graveyard Book – Neil Gaiman with illustrations by Dave McKean 2-3/1  312  ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *