Saga vol 5

IMG_0968[1]

I den femte delen av Saga är det flera olika storylines. Marko försöker desperat att hitta Alana och Hazel. Han anklagar sig själv för det som hände och har nu slagit sig ihop med Prince Robot IV så att de tillsammans kan hitta sina försvunna barn.

Det finns också en storyline om yrkesmördaren The Will som är dödligt sjuk och som slavflickan Sophie och Markos ex Gwendolyn försöker hitta ett botemedel till. Älskar The Wills Lying Cat.

Jag älskar den här serien som är så skruvad och underbar.  Det är intressant hur många känslor bilderna och texten väcker. Jag blir både ledsen och glad under  läsningen. Så bra! Nu kommer jag att få vänta hur länge som helst innan nästa album kommer ut…

0 thoughts on “Saga vol 5

  1. […] Saga vol 5 – Fiona Staples & Brian K Vaughan  4/12 152s (bibliotek) […]

  2. […] Saga vol 5 – Fiona Staples & Brian K Vaughan […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *