The Woman Who Stole My Life

IMG_2033[1]

Stella Sweeney är tillbaka i Dublin efter att ha levt drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare.

Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst. Hur kan hon komma ur skrivkrampen?

Stella lämnade inte New York på topp. Varför hade hon så bråttom tillbaka till Irland? Vem är det som håller på och ringer henne? Stella vill återigen bli kvinnan som hon brukade vara. Men kan hon det? Och borde hon verkligen det?

Allt började egentligen med att Stella trodde på karma, så hon släppte ut en bil mitt i rusningstrafiken. Men då blir hon påkörd bakifrån. och kör in i bilen som hon nyss släppt fram.

En kort tid efteråt drabbas hon av en sällsynt sjukdom som gört henne helt förlamad. Hennes man Ryan måste ta hand om deras dotter och son som båda är tonåringar.

Stellas neurolog (som är mannen hon tidigare körde på) hittar ett sätt att kommunicera med henne genom att hon blinkar. De får ett speciellt band till varandra.

Boken är inte alls så bra. Jag blev faktiskt riktigt irriterad på alla idioter i boken. Jag förstår inte hur Stella accepterar att hennes man behandlar henne på det där sättetboch hennes otacksamma ungar. Speciellt sonen som är en riktig liten skithög!

Jag har bara blivit besviken av de senaste tre böckerna som Marian Keyes givit ut. Jag kommer inte att läsa någon mer bok av henne. Då läser jag hellre om hennes tidigare böcker.

One thought on “The Woman Who Stole My Life

  1. […] The Woman Who Stole My Life – Marian Keyes 1-2/5 531s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *