Vilken onödig bok!

IMG_3313[1]

Nu är allt uppklarat! Jace och Clary är inte syskon. De kan vara ihop! Valentine är död. Världen är räddad! Men vänta.. Det ärnågot fel med Jace som försöker distansera sig från Clary.  Han drömmer hemska drömmar om hur han skadar henne. Vad är det som händer?

Dessutom har Simon fått The Mark of Cain eller är det The Curse of Cain, på sig. Alla som försöker skada honom dör så fort de försöker göra det. Simons mamma har fått reda på att han är en vampyr och blev helt tokig så han blev tvungen att få henne att glömma det med sina vampyrkrafter. Så nu bor han ihop med Kyle, en kille som nyss börjat i hans band. Kyle är inte heller den han utger sig för att vara.

Det känns som hela den här boken bara är en lång transportsträcka. Det hade räckt med 3 kapitel som prequel till City of Lost Souls.  Den är helt onödig. Jace och Clary är idioter och kan inte prata med varandra. Allt är så förutsägbart.

Boken fick 2 stjärnor på Goodreads och då var jag snäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *