En superbra bok!

img_37391

Danny Goldstein har alltid levt i skuggan av sin identiske tvillingbror Sam. Men det har inte varit ett problem. Sam har alltid vetat att Danny är gay, men Danny har inte berättat det för föräldrarna. Sam och Danny gör upp en plan om att Danmy ska berätta när Sam åker iväg till en hundrastplats med hunden Griffin. Men när Danny går upp för att berätta så kommer han på sina föräldrar med att gräla om pappans otrohet. När de öppnar dörren och upptäcker Danny så hasplar han ur sig att han är gay. I samma ögonblick ringer det på dörren och utanför står uniformerade poliser som berättar att Sam varit med en i en bilolycka med en rattfull förare. Både Sam och hunden Griffin omkom.

Historien hoppar fram och tillbaka i tiden. Danny har börjat på en ny skola och han är mobbad. Det är inget nytt för honom, men förut hade han Sam som ett skydd. Danny har dätrmot upptäckt att han inte har några egna vänner..Hans vänner var Sams vänner och nu är de borta. Men han får en oväntad vän Cher. Hela hans liv kommer att ändras.

Jag gillar verkligen hans föräldrar som är gamla punkare och hans farbror (mammans bästa vän) som också är gay och författare.

Boken var riktigt jäkla bra! Författaren är Peter Monn som är min favoritbooktuber. Jag fulgrinade flera gånger och det var länge sedan. Jag vill gärna läsa mer av Peter Monn. Han är en riktigt bra författare. Läs boken!

Jag läste boken på Kindlen (men bilden är från Kindleappen på iPaden) under Diverseathon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *