En enda risk

IMG_3547[1]

Ambra Vinter är journalist på Aftonbladet. Dagarna före jul skickas hon under protester upp till Kiruna för att göra ett jobb ingen annan vill ha. Till mörkret, kylan och det eviga mörkret. Ambra har plågsamma minnen från sin barndom som till viss del tillbringades i Kiruna. Nu växt minnena till liv igen när hon befinner sig i samma std som sina forna fosterföräldrar.

Tom Lexington är den föredetta elitsoldat som överlevt  en helikopterkrasch och fångenskap i Tchad. Efter han befriats och återfördes till Sverige vårdades han på sjukhus. Men nu lider han av svårt PTSD. Han har flyttat upp till Kirua för att vara nära sitt ex Ellinore som trodde han var död och som gått vidare med sitt liv och nu lever med veterinären Nilas.

Slumpen gör att Ambra och Tom stöter ihop. Ambra gör allt för att slutföra sitt uppdrag så hon kan lämna Kiruna som hon hatar, Tom försöker finna en mening med tillvaron. Mellan dem finns en oväntad attraktion. Men naturligtvis krångar det till sig.

En enda risk uppfyllde verkligen mina högt uppställda förväntningar. En smart bok med starka karaktärer, passion, spänning och ett snabbt återseende och karaktärer från de tidigare böckerna i den fristående serien, En enda natt och En enda hemlighet.

Simona Ahrnsedt är verkligen Sveriges romancedrottning. En riktig bladvändare med ett underbart språk. Ett extra plus är att Ahrnstedt verkligen kan det här med att beskriva attraktion och passion. Det känns varken krystat eller pinsamt utan bara så jäkla bra!

Simona Ahrnstedt har också skrivit:

  • Överenskommelser
  • Betvingade
  • De skandalösa
  • En enda natt
  • En enda hemlighet

Jag gav boken fem stjärnor på Godreads.

Tack till Bookmark förlag som skickade de fina signerade rec.exen. Läs boken genast! Läs allt av Simona Ahrnstedt! Nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *