Glöm mig

Glöm mig inte är Alex Schulmans tredje självbiografiska roman. Hans första, Skynda att älska, handlar ju om hans relation med hans pappa. Hans andra, Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött , handlar om när han träffade sin fru Amanda.

Nu är det dags att berätta om hans relation med sin svårt alkoholiserade mamma. Jag får verkligen en större förståelse för Alex Schulmans bekräftelsebehov. Det gör riktigt ont att läsa den här boken. Han och bröderna blir ju psykiskt misshandlade av att växa upp i det hemmet. Och hans pappa var en riktig fegis som inget gör.

Vi vet redan i början av boken att Alex vill få till en försoning med sin mamma. Han hat ställt henne till svars för sitt beteende och sin alkoholist och hon har svarat med att vägra att ha med honom att göra. Men det räcker inte med det. Hon skickar en massa elaka sms på nätterna när hon är full.

Alex Schulman är verkligen en skicklig författare. Han kan kan verkligen formulera sig.
Det är en riktigt bra bok och jag gav den den 4 stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *