Rikitikitavi

Rikitikitavi är artisten och skådespelaren Rikard Wolffs debut med en självbiografiska berättelse om sitt liv. Han har verkligen levt ett intressant liv.  Från uppväxten i Gubbängens radhuslängor, över tonåren i Karlstad och livet på teaterskolan i Skara. Från de omvälvande åren i åttiotalets Stockholm till idag. Här möter vi familjen Wolff, vänner, kollegor och kärlekar och inte minst Rikard Wolff själv – sidor som vi inte tidigare har sett, berättelser som vi inte tidigare har hört.

Rikitikitavi är Wolffs mammas smeknamn på honom.

Han berättar att han är den enda öppet homosexuella skådespelaren i Sverige. Det är ju helt otroligt! Jag gillar att Wolff berättar om sina egna mörkare sidor. Han ursäktar inte sitt beteende. Hans våldsamma svartsjuka, missbruk och hälsoproblem.

Jag lyssnade på boken via Storytel och det var Wolff själv som läste boken. Älskar hans röst! Han sjöng dessutom 12 olika sånger mellan kapitlen. Sånger som passade till innehållet. Jag blev faktiskt riktigt berörd av den här boken och hans sånger. Jag kan verkligen rekommendera den och gav den 4 stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *