Veckans topplista v.32 – Frankrike

Veckans topplista

Veckans topplista är något som Johannas Deckarhörna har dragit igång. Den här veckan ska vi lista 5 böcker som kan kopplas till Frankrike på något sätt. Jag väljer att lista mina 5F = Fem Favorit Författare Från Frankrike. Jag listar böckerna jag läst av dem.

4 thoughts on “Veckans topplista v.32 – Frankrike

 1. Evelina skriver:

  Många som tipsar om Tatiana de Rosnay, blir väldigt nyfiken på henne.

 2. Annette skriver:

  Jag gillar alla författarna på din lista och vill läsa mer av dem.

 3. Midnatts Ord skriver:

  Många fina böcker här! Läst de flesta, Delacourt och Vigan är ännu olästa men det står på vill läsa lista!

 4. Monika skriver:

  Tatiana de Rosnay har jag varit nyfiken på länge nu. Kanske blir det dags någon gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.