Whatyoureadin Wednesdays

Jag har lyckats missa Whatyoureadin Wednesdays flera veckor i rad. Men idag hann jag på det. Det är faktiskt tjugo minuter kvar av onsdag.

Whatyoureadin today? Idag har jag nästan inte läst något alls. Istället har jag fixat med bloggen, varit hos Mya och lekt med Theo och Thor några timmar och sedan kollade jag och sambon på Dirty 30 och åt pizza med Carro. Det enda som blivit läst är några kapitel ur En av oss ljuger av Karen M McManus sdom jag läser på Ipaden via Storytel.

Whereyoureadin today? Jag läste i sängen innan jag gick upp imorse.

Det är Mrs E från What You Readin? som ordnar Whatyoureadin Wednesdays.

Kolla på Dirty 30 förresten den var riktigt rolig! Här är trailern:

One thought on “Whatyoureadin Wednesdays

  1. Mrs E skriver:

    Tack för tipset, trailern var rolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *