En smakbit: Mr Tourette On Tour

Helgerna tar slut alldeles för fort! Nyss var det fredag och nu är det redan söndag. I fredags somnade jag till i soffan när jag kom hem från jobbet. Det händer aldrig! Men jag hann i alla fall lyssna klart på A Gentleman’s Guide to Vice and Virtue av Mackenzi Lee. Mer om den kommer i ett framtida inlägg. Men den var hemskt rolig måste jag säga.
Efter att ha sovit bort hela morgonen på lördagen kom vi till slut igång. Det blev frukost, youtube, återvinningscentralen, fika hos sambons morbror med familj och sedan middag hos svärföräldrarna. Resten av lördagkvällen tillbringades i soffan där jag läste klart Grace av Anthony Doerr.
Idag blev det också en sen start och jag har inte gjort mycket alls förutom att kolla booktube, beställa lite julklappar och läsa Mr Tourette on Tour av Pelle Sandstrak.


Denna veckas smakbit kommer från s.52

Under föredraget är det omöjligt att inte lägga märke till henne, kvinnan i röd polotröja ch kolsvart hår på platsen längst till höger. Hon lutar sig framåt, hennes högra hand  fungerar som stativ till hakan som i snart femtio minuter har vilat i handen, som i sin tur hålls uppe av armbågen, som verkar fastlimmad vid armstödet.
Kvinnan i röd polotröja och kolsvart hår har dessutom alltför mycket läppstift, som om hon driver med mig, men jag tycker att det är attraktivt. Hennes ögon är öppna, men hon sitter för långt från scenen för att jag ska kunna avgöra om hon är djupt fascinerad eller om hon sover med öppna ögon.

Fler smakbitar hittar ni hos Astrid Therese på Betraktninger – en blogg om bøker

8 thoughts on “En smakbit: Mr Tourette On Tour

 1. Lottens bokblogg skriver:

  Spännande titel. Och så undrar man hur det är med kvinnan förstås…

 2. deckarbibblon skriver:

  Detta är en bok som varit ständigt efterfrågad i flera år hälsar en bibliotekarie!

 3. A ROOM OF MY OWN skriver:

  känner till författaren och boken men jag har inte läst den. tack för smakebiten

 4. Bokdamen skriver:

  Helgerna går onekligen fort. Tack för intressant smakbit!

 5. Åsa skriver:

  Tack för smakbiten! Tidigare okänd bok för mig.

 6. Evelina skriver:

  Tack för smakebiten! Detta var en okänd bok för mig. Helgerna går alldeles för fort 🙂

 7. Monika skriver:

  En titel som innehåller Mr Tourette gör mig väldigt nyfiken 🙂

 8. TinaO skriver:

  Tack för smakbiten. Det här är en bok som jag inte skulle välja själv, av någon anledning får jag för mig att den inte skulle passa mig alls. 🙂
  Blir roligt att läsa sen vad du tycker om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *