Mr Tourettes on tour

Jag läste Mr Tourette för några år sedan. Den var riktigt bra. Läs mer här. Så när jag hittade Mr Tourette on tour på bibliotekets utförsäljning för 5 kr så köpte jag den på direkten.

Det har gått tio år sedan Mr Tourette och Pelle Sandstrak så frisk som han vill vara. Han har etablerat sig som en mycket populär och framgånsrik föreläsare, ständigt på resande fot. I ”Mr Tourette on Tour” får vi följa med honom på hans många resor världen över: från Lofoten och Ljusdal till Newfoundland och Afghanistan. Här berättar han om spännande möten och absurda situationer som han hamnar i. Människor öppnar sig för honom på ett oväntat sätt när han bjuder in dem i det universum som är hans alldeles eget.

Boken är intressant, men den var tyvärr inte alls lika bra som föregångaren. Vissa avsnitt berör mig mer än andra medan andra bara är långtråkiga. Det är nog svårt att läsa boken om en inte har läst Mr Tourette. Den förklarar nämligen inte så mycket av Tourettes syndrom  är. Men den var lättläst och jag läste ut den på några timmar.

Jag gav boken två stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *