Helgplanering v 50

Äntligen helg och det börjar bli ordning i huset, eller i alla fall på övervåningen, köket och  ”biblioteket”. Det finns mycket kvar att fixa men jag har till och med fått upp det mesta av julpyntet.

Idag har vi bara fixat lite i gillestugan och sedan kollat På How I Met Your Mother och ätit pizzan. Sambon sitter nere i gillestugan och spelar och jag har kollat youtube och bloggat. Stackars eftersatta blogg.

Imorgon har vi inga speciella planer utom att Y & M kommer hit och fikar vid 16-tiden. Jag borde väl ta mig en sväng på stan för att fixa lite julklappar också. Det är en del julklappar som ska slås in också. Men jag hoppas kunna läsa en del också. Jag har varit så dålig på att läsa den senaste tiden. Det har däremot blivit en hel del böcker som jag lyssnat på. Den senaste fysiska bok som jag läste ut var Mr Tourette On Tour den 14 november!

Jag planerar att läsa ut denna:

Mafioso

25861100

Jag har läst Mafioso sedan 15 november. Jag gjorde en omläsning av Twilight och vill läsa Life and Death så jag kan lägga undan boken. Vill inte ha den kvar att läsa 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *