Fall into fantasy 18 sammanfattning

Så var Fall into fantasy över för denna gång. Jag är nöjd med vad jag läste.

Läst på fredag 5/10:  Jag  var jätteförkyld och kunde inte prata utan att hosta lungorna ur mig efter att ha använt rösten alldeles för mycket på jobbet. Så istället för att umgås med sambon läste jag. De 52 sista sidorna av Temeraire av Naomi Novik lästes ut. Den var precis lika bra nu som första gången jag läste den. Sedan läste jag 42 sidor av uppföljaren Throne of Jade. Kvällen avslutades med att jag lyssnade på 60 sidor av Kraften av Siri Pettersen.

Läst på lördag 6/10: Fortsatt med jätteförkylningen pch lyssnade på 117 sidor av Kraften. 25 sidor av Throne of Jade lästes också. Annars orkade jag bara titta på booktube, ett avsnitt av Big Bang Theory och filmen Dark Places med Charlize Theron.

Läst på söndag: Jag lyssnade på 20 sidor av Kraften och läste 168 sidor av Throne of Jade. Det var inte mycket annat som häände. Vi kollade på Grand Designs Australia och jag kollade på booktube.

Böcker utlästa under Fall into fantasy: 2 (Draugen & Temeraire)

Böcker påbörjade:  2 (Thone of Jade & Kraften)

Sidor lästa: 1053 sidor

Ett stort tack till Liza på I Regnet som anordnade Fall into fantasy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *