Draugen – slutet på en serie

På söndag ska Viggo och Alrik flytta från Mariefred och Anders och Laylah! Allt är Iris fel. Hade inte hon blivit fångad av svarthäxan, skulle inte Alrik och Viggo ha filmats när de gjorde inbrott i skolan! Men saker tar en oväntad vändning när Viggo plötsligt kommer på var kodnyckeln kan finnas som kan lösa gåtan med monstret som finns under det magiska biblioteket! Hinner de rädda Mariefred och världen innan svarthäxan tar sig in i biblioteket? Och vem är det som döljer sig i kulisserna bakom Maggan Migrän? Tarotkorten förutspådde för länge sedan en katastrof för korpbröderna, och ingenting kan längre stoppa olyckan!

Tiden pulsar, mörkret vandrar in, för sista gången!

Det är slut på serien och vilket slut! Det är en rolig, sorglig och hjärtkrossande bok. Jag har inte riktigt förlåtot författarna för vad de gjorde. Men det är ett riktigt bra slut.

Jag lyssnade på boken genom Storytel med Morgan Alling som uppläsare. Den fick fyra stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *