Twice Bitten

Twice Bitten är den tredje boken i Chicago Vampires-serien av Chloe Neill. Huvudpersonen är precis som i de tidigare delarna Merit som är en nybliven vampyr. Hon blev ju gjord till vampyr efter att hon överfallits av en annan vampyr och hon skulle ha dött om iinte Ethan Sullivan (ledaren fr Cardoganklanen) hade gjort henne till vampyr.Hon är ju Sentinel (någon typ av livvakt/skyddsvakt för huset) och jobbar nära Ethan. Hon kämpar verkligen emot sina känslor för honom för en ska ju inte ha ihop det med chefen och Ethan är en rktigt översittare.

Nu lånar han ut henne till skepnadsskiftarna som ska ha en stor ”konferens”i staden. Hon ska skydda Chicagoflockens ledare som verkar vara utsatt för flera mordförsök. Men vem är det som vill honom illa? Är det andra övernaturliga varelser, änniskor eller är det andra skepnadsskiftare som känner sig hotade av honom?

Merits arbete gör att Etan och hon får arbeta ännu närmare varandra något som gör att hon börja ge efter för honom. Men sm vanligt är han ett riktigt arsel och sårar henne igen.

Jag läste boken till Vampyrbokcirkeln och gav den fyra stjärnor. Jag tycker om själva historien och mysteriet om vem som htar flockledaren. Den var spännande och rolig att läsa, men jag har så svårt för Ethan och vill inte att han och Merit ska få ihop det. Han är bara en skitstövel. Jag kommer att läsa vidare i serien.

Serien består av:

 1. Some Girls Bite
 2. Friday Night Bitesa
 3. Twice Bitten
 4. Hard Bitten
 5. Drink Deep
 6. Biting Cold
 7. House Rules
 8. Biting Bad
 9. Wild Things
 10. Blood Games
 11. Dark Debt
 12. Midnight Marked
 13. Blade Bound

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *