11 nätter före jul

David upptäcker till sin bestörtning att hans fru Erika skriver om deras äktenskap på en relationssajt – och det är ingen vacker bild hon målar upp. Hon är så olycklig att allt tyder på att hon planerar att lämna honom på julafton!

David har alltid drivit igenom sina egna livsdrömmar utan att vara lyhörd för henne, och familjelivet med två barn i förskoleåldern, pussel med arbetstider och vabbande, krävande chefer och stora jobbprojekt känns bara mer och mer pressande. Kommer hon ens stå ut de 11 dagar som är kvar fram till jul?
David läser under växande förtvivlan och i ren desperation tar han kontakt via kommentarstråden under pseudonymen Rudolf. Kanske kan denne okände samtalspartner övertala henne att ändra sina planer?

Erika och David skulle verkligen behövt prata med varandra. Hon tror att han ska läsa hennes tankar och han är inte bättre själv. Detta är absolut inte någon feelgoodläsning utan snarare en relationsroman. Det hinner gå nästan käpprätt åt skogen innan någon av dem vaknar upp.

Jag lyssnade på boken genom Storytel och gav den tre stjärnor.

Jag växlade mellan att läsa och lyssna på boken via Storytel under #läsitsnow18.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *