A Duke By Default

35564582

Portia Hobbs  är trött på att vara en besvikelse för sina vänner, sin familj och sig själv. Så nu ska hon starta projektet Nya Portia. Hon ska vara lärling hos en svärdsmed (är det ett ord på svenska?) i Skottland. Men det börjar inte bra när ingen hämtar henne på stationen och hon överfaller sin arbetsgivare med pepperspray när  de träffas. Hon har aldrig träffat på en mer irriterande, envis och sexig karl med en underbar accent.

Tavish McKenzie behöver verkligen inte en rik, bortskämd amerikanska som talar om för honom hur han ska drivas sin smedja och sitt , även om hon är irrriterande bra på att göra det. Han försöker hålla henne på mer än armslängds avstånd när han uptäcker att han attraheras av henne.

Så upptäcker Portia att Tavish är den okända sonen till en nyligen avliden greve och tillsammans bestämmer de sig för att bevisa vem han är för att kunna hjälpa fler ungdomar i samhället där han bor.

A Duke by default är den andra boken i serien Reluctant Royals. jag läste A Princess in Theory i början av månaden och gav den tre stjärnor. Den här är mycket bättre! Det känns som alla karaktärer är mer uvecklade. Jag gillar verkligen både Tavish och Portia, men också Tavish bror Jamie och hans fru.

Jag gillar också att Portia med största sannolikhet har  ADHD och upptäcker det genom att se en video på youtube. jJag stör mig på hur hennes föräldrar alltid jämfört henne med tvillingssystern som lyckats med allt och bara antar att Portia är lat och ytlig.

Boken har en hel del sexy times, men det är ingen skämsläsning utan riktigt bra. Det är lite roligt att Tavish är 38 år och beskrivs som en äldre man. Jag skulle tänka att han är närmare 50 med tanke på hur han beskrivs. Men det är väl kanske för att jag snart är 40 år själv.

Jag läste boken på min Kindle och gav den fyra stjärnor på Goodreads. Nästa bok i serien heter A Prince on Paper och kommer ut nu i vår. Det finns också en novel som heter Once Ghosted, Twice Shy. Jag kommer att läsa båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *