Dress Codes For Small Towns

Billie McCaffrey är en riktig pojkflicka (hatar det ordet) och hon är också dottern till den lilla stadens präst. hon passar inte riktigt in i mallen för hur en prästdotter sksa vara. Hon gillar att klä sig i bekväma jeans, att bygga möbler och hamna i problem med sina kompisar Woods, Mash, Davey, Fifty och Jamie Lee.

Billie får det jobbigt när Jamie Lee berättar att hon är kär i Woods. problemet är att Billie också är kär i Woods, och kanske i Jamie Lee med. billie har alltid betraktats som en av killarna, men hon vill inte att någon ska ha åsikter om hennes sexuella läggning. Hon vet ju inte ens själv vad hon känner eller hur hon definierar sig.
Hon bestämer sig för att hålla sina känslor för sig själv för att inte förstöra kompisgängets dynamik, men det går så där.

Jag tycket verkligen om den här boken fast den pratar väldigt mycket om Gud och tro. Inte mina favoritteman direkt. men här fungerara det. Författaren Courtney C Stevens har ett underbart språk och jag får To Kill A Mockingbird känslor när jag läser boken. Älskar Billies förhållanden till sina kompisar och hur okomplicerat allt blir bara det pratar med varandra.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodread, kanske höjer jag till fem stjärnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *