The Kiss Quotient

Det är dags för Stella att stadga sig. Det tycker i alla fall hennes mamma, som är sugen på att få barnbarn. Men man och barn är inte särskilt lockande för en framgångsrik och förmögen kvinna som Stella, som också råkar ha aspergers. Att analysera data är enkelt, men att dejta är knepigt. För att komma över sin brist på dejtingerfarenhet anlitar Stella en manlig eskort som ska lära henne hur man blir en bra flickvän.

Michael kämpar med räkningarna för sin mammas tuffa cancerbehandling och tjänar extra pengar en kväll i veckan genom att arbeta som eskort. Han träffar aldrig en kund mer än en gång, men när Stella undrar om han kan bli hennes lärare är han frestad att frångå sina principer. Ju mer tid de tillbringar tillsammans, desto mer faller Michael för den avväpnande och blixtrande intelligenta Stella. Och Stella får lära sig att kärlek inte är någon enkel ekvation.

Jag tyckte verkligen om den här boken. Stella och Michael är helt underbara och Michaels familj med alla hans systrar och hans mamma. Stellas familj får vi inte träffa så mycket och jag tyckte inte om det lilla vi fick höra om dem.

Sexscenerna är verkligen riktigt heta och välskrivna. Jag läste nästan hela boken under en och samma dag.

Författaren Helen Hoang fick själv diagnosen Aspergers Syndrom när hon var 35 år, gift och hade två barn. The Kiss Quotient är hennes första roman. Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads och läser just nu hennes andra roman The Bride Test.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.