Smakebit på søndag: The Lost Man

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

När jag kom kom hem från jobbet i fredags läste jag Henrys  hemlighet innan vi åkte och tränade vid 20.00 och sedan fortsatte jag att göra det när vi kom tillbaka. Det blev också lite sparkling rosé, tryffelsalami och tryffelchips. Mums!


Igår fixade jag med bloggen och läste ut Henrys hemlighet  och började läsa The Lost Man av Jane Harper innan vi åkte till svärföräldrarna och åt mat. När vi kom hem kollade jag på en massa booktube innan jag började läsa Dirty Rowdy Thing av Christina Lauren.

Idag ska vi iväg och träna, städa och sedan blir det nog en del läsning för mig.

Dennas veckas smakbit kommer från The Lost Man av Jane Harper från sidan 23:

Nathan stood beside the stockman’s grave for the second time that day and watched as the new vehicle approached. It slowed as it drew near.
It was a four-wheel drive with industrial tyres and a bullbar at the front, the same as every other car in the area, but this one had a stretcher in the back. Reflective ambulance branding  on the front and sides caught the sun. 
Nathan, Bub and Xander had remained on top of the outcrop next to Cameron’s Land Cruiser until the dust haze from the south took shape. Then, wordlessly, they had walked down the rise and driven back to the graveside to wait.

10 thoughts on “Smakebit på søndag: The Lost Man

 1. Monika skriver:

  Jag har fortfarande inte läst hennes första. Det känns som att jag borde göra det. Snart.

 2. Scylla skriver:

  Har läst ’Hetta’ och den var inte så dum. Kanske borde läsa fler av Harper. Tack för smakbit och trevlig söndag!

 3. Boklysten skriver:

  Okänd bok för mig. Tack för smakbiten!

 4. Lena skriver:

  Tack för smakbiten. Har inte läst något av författaren men har velat det ett tag nu.

 5. Åsa skriver:

  Ännu en okänd bok för mig. Tack för smakbiten!
  Fin solkatt du har där i fönstret. 🙂

 6. ingen träning men lite trädgårdsarbete, tack för smakbiten.

 7. Paula skriver:

  Jag började läsa en tidigare bok av författaren, den var ganska hajpad, men jag fick inte rätt känsla. Kan bero på att genren inte är min favorit. Tack för smakbit, salamin såg minst sagt mumsig ut

 8. A ROOM OF MY OWN skriver:

  Jane Harper känner jag förstås igen, men inte den här titeln. tack för smakebiten!

 9. Bokdamen skriver:

  Jag har inte läst något av Harper, började lyssna lite på den första men annat kom emellan och det har inte blivit av att jag plockat upp den igen. Så mycket böcker….Tack för smakbiten!

 10. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag borde nog ta och läsa något av den här författaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *