Tisdagstrion: Spännande & otäckt

Snart är det Halloween och Ugglan & Boken ger oss temat Spännande & otäckt i Tisdagstrion.

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk (hos Ugglan & Boken) så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.

Här kommer min trio:

 

 1. NOS4R2 – Joe Hill En riktigt otäck historia om Vic som kan resa mellan olika platser med hjälp av sin cykel och om en seriemördare som fått flera barn att försvinna. Vic är den enda som undkommer honom. Men har hon egentligen gjort det? Han återvänder efter mer än 20 år och tar hennes son. Övernaturligt, skrämmande och magiskt av Stephen Kings son.
 2. Evig natt – Michelle Paver En arktisk expedition till Spetsbergen. Av olika anledningar blir bara en medlem kvar mörkret som varar i flera månader faller. Det finns något ondskefull där. Så otroligt spännande och otäck!
 3. Tjärven – John Ajvide Lindqvist Fyra män och tre kvinnor ordnar en återträff på fyrön Tjärven  25 år efter studenten. Men det är den speciella dag på året då solen står som högst på himlen. Den dag då de som för evigt fryser kan söka sig till ljuset och värmen. De drunknade stiger upp ur havet. Och de är hungriga. Så otäck och bra!

11 thoughts on “Tisdagstrion: Spännande & otäckt

 1. Evig natt har jag läst och de två andra vill jag läsa 🙂

 2. Boklysten skriver:

  Har inte läst någon av de här böckerna. Tack för tips!

 3. Evig natt blir jag lite nyfiken på.

 4. Monika skriver:

  Pavers bok har jag läst, de andra två vill jag läsa.

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  Evig natt har jag läst. den var mycket spännande. jag känner till de andra båda också. Ajvide Lindqvist har jag läst något annat av

 6. Bokdamen skriver:

  Inte läst någon av dessa, men annat av Ajvide.Tack för tips!

 7. Robert W skriver:

  Det låter som riktiga otäckingar 😉

 8. Ugglanoboken skriver:

  Har läst både Evig natt och Tjärven. Riktigt läskiga och bra båda två!

 9. Josefin skriver:

  Evig natt var en riktig bladvändare! 😀 De andra två låter väldigt spännande. Tack för tips!

 10. Mösstanten skriver:

  Allt nytt för mig. Jag blir också nyfiken på Evig natt.

 11. Åsa skriver:

  Evig natt och Tjärven har jag läst. Den första boken blev jag nu nyfiken på, tack för tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *